Veel gestelde vragen

Voor het beschikbaar stellen van uw panorama foto’s.

Daarna zorgen we dat uw foto’s worden geüpload naar uw Google bedrijfsvermelding.

U krijgt van ons de benodigde informatie om uw foto’s op uw website en sociale media (Facebook, Twitter) te integreren.

Wij zijn een onafhankelijk bureau dat door Google gecertificeerd is als Street View | Trusted. Hiermee hebben wij directe toegang tot Google om uw foto’s op Google Zoek, Maps en Street View te plaatsen.
Klik-Inside is een jong dynamisch team dat gerund wordt 360° panorama specialisten. Ons netwerk bestaat uit mensen met jarenlange ervaring als Google Vertrouwde Top-performer fotografen en zijn gevestigd in alle provincies in Nederland, waardoor wij snel en betaalbaar deze diensten kunnen aanbieden.
Na het maken van de foto’s kunt u binnen 24 uur uw foto’s op onze website bekijken met uw Klik-Inside bedrijfscode (die u heeft ontvangen tijdens de fotoshoot).

Op de preview pagina kunt u de gewenste foto’s direct online bestellen met verschillende betaalmethoden zoals iDeal of als directe bankoverschrijving. Na ontvangst van uw betaling plaatsen wij de foto’s op uw Google bedrijfsvermelding en ontvangt u de instructie voor het gebruik op uw eigen website en/of sociale media.

U heeft al een Google foto van uw bedrijf voor €60,-. Voor de Google ‘Binnenkijken’ vermelding dienen minimaal 2 Google fotos’s gemaakt te worden.
Heeft u een groot bedrijf en wilt u meer foto’s dan gelden speciale kortingstarieven van 5 of meer Google foto’s
Ja. Met de huidige smartphones is iedereen tegenwoordig wel in staat om een panorama foto te maken en te uploaden naar Google. Maar het maken van een perfecte 360° panorama is niet eenvoudig.
Om een foto op de Google bedrijfsvermelding als ‘Binnenkijken’ te plaatsen hebben alleen Street View | Trusted fotografen toegang.
Dit kan alleen door Google gecertificeerde Street View | Trusted fotografen. Klik-Inside is volledig gecertificeerd en koppelt de 360° panorama’s van uw bedrijf binnen enkele dagen aan uw ‘Binnenkijken’ vermelding.

Kijk voor voorbeelden op onze voorbeelden pagina.

Standaard maken wij alleen 360° panorama foto’s van uw bedrijf. Wilt u ook professionele bedrijfsfoto’s voor eigen commercieel rechtenvrij gebruik? Laat het ons even weten en wij zorgen dat er tevens sfeerfoto’s van uw bedrijf worden gemaakt (tegen meerprijs).

Extra mogelijkheden

Voor Hotels, B&B’s, vakantieparken en campings hanteert Google speciale richtlijnen voor het vastleggen van bedrijven. Hiervoor gelden dan ook speciale kortingstarieven. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Met onze Klik-Inside technologie zijn wij in staat om maandelijks of per kwartaal snel nieuwe foto’s van uw collectie vast te leggen tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor de speciale tarieven.
Door het toevoegen van een extra menu laag kan extra informatie aan uw Klik-Inside foto’s worden toegevoegd. Bijvoorbeeld voor het maken van reserveringen of een verbinding met uw webshop. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Door toevoeging van spel elementen in de Klik-Inside foto’s kan op speelse wijze uw sociale netwerk uitgebreid worden. Wij hebben diverse voorbeelden van bedrijven die in 3 maanden het aantal Facebook likes heeft verdrievoudigd. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.